Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

parsa feta piirakka

Lohko kylmä voi kuutioiksi ja yhdistä jauhoihin joihin on sekoitettu kuivat aineet. Anna taikinan levähtää hetki.

Paras Suolainen Piirakka Lukijoiden 10 Suosikkia Maku
Paras Suolainen Piirakka Lukijoiden 10 Suosikkia Maku

Paista piirakkaa 200 asteessa 35-40 minuuttia tai kunnes piirakka on kypsynyt ja pinta on saanut hieman väriä.

. Nypi rasva juustoraaste ja jauhot muruiseksi seokseksi. Suolainen piirakka raikastuu sitruunalla ja maku syvenee maukkaalla juustolla. Levitä sipuli parsa säästä muutama parsankukinto piirakan koristelua varten ja tofu vuokaan. Jos piirakan leipominen ei nappaa.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. 150 g fetajuustoa 200 g kirsikkatomaatteja. Paras fetapiirakka 12hengelle Pohja. Sekoita taikina listan aineksista.

Feta-tomaattipiirakka parsalla Pohja 3 dl vehnäjauhoja 125 g voita tai margariinia 2 rkl kylmää vettä 05 tl suolaa tai valmis piirakkapohjataikina Täyte 250 g kirsikkatomaatteja 150. Painele pohja piirakkavuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Lisää vesi ja sekoita taikina. Sekoita pehmeään margariiniin muut pohjan ainekset.

Reseptiä katsottu 6 944 kertaa 8 annosta Valmistusaika 1 5 - 2 h Pohja. Jos käytät manchegoa raasta juusto. Kiehauta parsakaali suolalla maustetussa. Kuori parsat ja keitä.

Lisää loput fetat päälle. Levitä jäiset parsakaalit ja juustot pohjan päälle. Täytteen savustettu lohi ja raikas parsa ovat mainio makupari. Levitä piirakkavuokaan taikinan päälle parsakaalin kukinnot kuutioitu kinkku ja porkkanat.

Nypi margariini ja jauhot sekaisin lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Sekoita loput kananmunat juustoraasteen joukkoon. Sekoita kermaviili tai ranskankerma kananmunat juustoraaste hienonnettu. 6 x luottoresepti Heittämällä paras fetapiirakka.

Nypi taikina ja teepallotaputtele vuoratulle vuualle tai pikku pellille. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Fetapiirakka se sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Taputtele taikina voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille halkaisija 24 cm.

Fetapiirakka maistuu aina. Levitä taikinoiden keskelle juusto-kananmunaseos ja asettele pinnalle parsat. Nosta taikina piirakkavuokaan ja painele kaikki reunat tiiviiksi. Kaada taikknan pohjale n.

100 g margariinia 1½ dl ruisjauhoja 1½-2½ dl vehnäjauhoja ½ tl suolaa 1 dl vettä maustamatonta jogurttia Täyte. Tätä piirakkaa meillä syötiin kahvin kanssa mun. 200 g fetajuustoa 10 kirsikkatomaattia 1 pieni punasipuli 2 kananmunaa 2 dl ruokakermaa ½ tl mustapippuria Näin valmistat Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Parsapiirakka leivotaan helposti näin.

5 dl vehnäjauhoja 25 tl leivinjauhetta 05 tl soodaa 05 tl sormisuolaa 75 g kylmää voita 15 dl maitoa Täyte. Puolet fetoista ja kaada paistetut paprikasipuliparsa fetojen päälle.

Feta Pinaattipiirakka Kukkakaalipohjalla Tinskun Keittiossa Ja Tyynen Kaa
Feta Pinaattipiirakka Kukkakaalipohjalla Tinskun Keittiossa Ja Tyynen Kaa
Feta Parsakaalipiirakka Paaruoat Reseptit K Ruoka
Feta Parsakaalipiirakka Paaruoat Reseptit K Ruoka
Parsa Vuohenjuustoquiche Reformi
Parsa Vuohenjuustoquiche Reformi
Parsapiirakka Voitaikinaan
Parsapiirakka Voitaikinaan
Reseptit Arkistot Page 4 Of 5 Magicpoks
Reseptit Arkistot Page 4 Of 5 Magicpoks

Posting Komentar untuk "parsa feta piirakka"